La cosa no podia començar millor. Quan entràvem al restaurant a menjar una llesca  torrada amb cosetes a sobre (perquè us en feu una idea eren com pizzes casolanes) el Barça ja guanyava per 3 a 0. Era el tercer concert de la Trilogia, el de Caldes de Montbui i ni les obres que hi havien al centre del poble van impedir que arribéssim a l’hora. En Kurti amb la seva furgoneta vermella i el seu GPS va sortejar mil i una valles de l’ajuntament, va esquivar cintes blanc-i-vermelles i va anar en contradirecció per més d’un carrer per a poder complir la gran tasca que li havia estat encarregada: aparcar amb els quatre intermitents davant del teatre. Total, que quan vam arribar vam veure un poster d’Els Amics tamany gran (molt gran) a l’entrada i això ens va donar una gran (molt gran) idea: “Farem un poster! Així ja no haurem de dir on està la botiga als concerts. El forrarem i el posarem en un lloc visible i la gent ja sabrà on ens posarem a vendre discos i xapetes”. Llavors un altre va dir: “Ah! Si en fas un, fes-ne un altre per mi, de record”. I un altre va afegir: “I jo també en vull!”. I jo, i jo. Total, que potser ben aviat farem posters!

El bolo era diferent als anteriors. Razz va ser ballaruga. El Privat va ser un híbrid (gent dreta, gent de peu) i aquí era un teatre, o sigui que tothom assegudet. I la veritat és que ens va agradar també. Quan la gent seu pots xerrar una miqueta més entre cançó i cançó perquè hi ha silenci. No hi ha soroll de fons… És tot com més solemne… al principi! Al final la cosa va acabar amb mitja platea dreta ballant! Vam tornar a fer Armengol i Bed & Breakfast. Aquestes cançons són una mica com aquells pantalons que no et pots posar fins que et facin la vora i que quan te’ls poses dius: que bé que em van. Com m’ho feia abans sense aquests pantalons? La gent immensa, com sempre. La Roser Ortiz (fotògrafa professional) ens va fer fotos i la mare d’en Ferran (fotògrafa oficial d’Els Amics amb permís d’Ibai Acevedo) també. De fet, totes aquestes fotos que veieu al post són seves.

Una abraçada ben forta i gràcies als que heu vingut a algun dels tres concerts! Hi ha gent inclús que he vingut a dos!!! (uala!)

Salut!

Apunta’t a la newsletter