Amics,
ahir no va haver-hi post al bloc. I (com passa sempre que no hi ha post) avui hi ha mil coses per dir. Encara amb la ressaca del concert d’El Clap a sobre, us convidem a fer una passejada per l’actualitat d’Els Amics de les Arts. Comencem!

1) Gent de Tarragona i rodalies: Ja són a la venda les entrades pel concert a EL CAU. Serà el dia 6 de març. Queda un mes però és una sala petiteta. O sigui que qui les vulgui ja les pot trobar… AQUÍ.

2) Feu un cop d’ull a la secció Compra Entrades perquè n’hi ha de disponibles per tots els concerts menys el de la Pasternak de Vic. Aquesta setmana no hi ha concert però la que ve serem a Razz, El Privat de Mataró i Caldes de Montbui.

3) Ens arriba un fantàstic video de Diaridelamusica.com realitzat per en Joan González al concert d’El Clap. En Joan Salicrú ha fet una crònica a la web del Diaridelamusica.com.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=PSDU3F3FLy8]

4) Més coses. També apareixem en el blogs: Foc d’encenalls, Món diferent i el moment Código al Youtube.

5) I totes aquestes meravelloses fotos són de la Carla Aledo. Moltíssimes Gràcies!!!! Voleu veure-les totes?

Salut!

Apunta’t a la newsletter