En Manel Fuentes

Amics,
avui això havia de ser un d’aquells posts llaaargs on explicàvem les reaccions al voltant del concert a Luz de Gas però em sembla que ho deixarem per demà! … No hi ha temps. Hem de sortir de casa ja! Només dir-vos gràcies de nou. Ahir vam fer el rècord de comentaris per dia (32!) i el de visites (2557!) a la nostra web. Un dia us ensenyarem la corba que fan les estadístiques. Posa els pèls de punta.

Doncs au, anem per feina! Demà reaccions al voltant del concert (fotos, videos, cròniques….) i avui un altre esdeveniment especial. Aquest matí a les 10.30 serem a El Matí de Catalunya Ràdio d’en Manel Fuentes!  Farem una mini-entrevista i cantarem una cançó en acústic. Tots els que ens vulgueu escoltar ho podeu fer per ràdio o per Internet!

També deixeu-nos recordar que ja queden pocs dies perquè es tanqui la votació dels Premis Enderrock i que encara ens podeu votar. Com? Així:

premis enderrock

Si algú ens vol donar una empenteta només cal que vagi a aquest enllaç i que voti per Els Amics de les Arts.

VIGILEU PERQUÈ ESTEM A LA SECCIÓ CANÇÓ D’AUTOR

Podeu votar-nos a les  següents categories de CANÇÓ D’AUTOR:
– Millor Artista
– Millor Disc
– Millor Directe
– Millor Cançó

Podeu votar-nos també a la secció ALTRES CATEGORIES:
(ULL! Sembla que no hi siguem en aquesta categoria però primer surten els de Pop-Rock i després tornem a començar des de la “A” els de CANÇó d’AUTOR)
Millor Grup Revelació
– Millor Portada de Disc
– Millor Pàgina Web
– Millor Videoclip
– Millor Lletra de Cançó

Apunta’t a la newsletter