La gent a Luz de Gas

Amics,
amb tot el peix venut fem via cap a Mataró – Capítol 1 (perquè com ja sabeu, el dia 19 hi tornem, aquest cop a El Privat). Expectació, nervis, ganes de començar. Això és un còctel de sensacions. I més quan saps que estarà ple. Abans anaves a tocar i no sabies si acabarien venint 30 persones o 3. Últimament (tenim la immensa sort de que) no hem de patir. El públic sempre respon, sempre és allà. Tot és més fàcil.

En fin, coses per a aquesta nit. Aquí teniu la pàgina del Clap hi ha una secció que es diu ARRIBAR-HI que us guiarà perquè no us perdeu. Nosaltres serem els primers en tocar (22.00) i no farem una versió tan extesa de concert com la que vam fer a Luz de Gas. A les 23.00 i una mica més deixarem pas als Mishima que presentaran temes del nou disc “Ordre i Aventura”.

En fi, que ens veiem aquesta nit, que gràcies per tooots els comentaris, que llegim tot el que escriviu i un petó ben fort.

Salut!

PD: Per cert, ahir ens vam deixar de dir que en Kurti ( que està a Jamaica!) i l’Ignasi Arauz també parlen del concert de Luz de Gas als seus blocs. Gràcies!

Apunta’t a la newsletter