Va arribar el divendres i vam tornar cap al Maresme. Segon concert a Mataró en 15 dies i allò feia molt goig de veure. Molta gent. Aquest cop van anar al Privat, un lloc magnífic, amb gent molt agradable… com a casa. El xàfec que feia a mitja tarda va fer que en Dani i l’Eduard haguessin de córrer descalços per la sala una bona estona mentre feiem les proves de so. Amorrats a les estufes, s’escalfaven les mans, les sabates, els pantalons, el cap… tot! Per sort ningú va agafar cap “galipàndria” i el concert es va poder celebrar.

Mentre esperàvem vam començar a veure moltes referències a Lost… que si cervesa Dharma, que si logos de les estacions, que si els números… i no ens en vam poder estar de preguntar: per què? (una pregunta que els seguidors de LOST ens fem continuament). I en Xavi (en Ben Linus) del Privat va dir: perquè vam fer una nit temàtica LOST per Carnaval. Anàvem tots vestits amb monos de Dharma. On són aquesta monos???? I si…  I tal dit tal fet. Decidim que per no morir deshidratats ens els posarem als bisos i prou però pensem: que guapo!

Comença el concert taaaaard. Gent asseguda, gent dreta, de moltes edats diferents. A poc a poc es va creant un caliu que explota amb l’atac de riure a la presentació de la cançó trista. A partir d’aquí ja fa baixada. La gent canta les cançons, s’ho passa bé.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=YYxUXEtg_tw]
Mini-Video de la Mónica Fericle

Final amb “A vegades” i el videoclip de “L’home que treballa fent de gos” (ben aviat!). I després… el DJ comença a punxar els hits d’Els Amics: El Código, 4-3-3, Jean-Luc, A vegades… És molt estrany veure una cançó teva punxada en una discoteca. La gent la balla, la canta i tu estàs allà en un racó i te’ls mires embadalit. És com si tu fossis el públic.

I la cosa s’acaba. Recollim i mentre la gent encara està de festa enfilem el camí de tornada. Hem de passar per l’estudi a deixar “els trastos” i a dormir que demà a Caldes ens esperen.

Salut!

PD: Gràcies a TOTS els que heu enviat fotosi videos via facebook o correu. I gràcies a tothom que ens escriu missatge i comentaris. Els llegim tots. Petons!

Apunta’t a la newsletter