Amics, avui comencem les minicròniques de la trilogia d’aquest cap de setmana: Razz2/Privat/Caldes.

El dijous vam passat per can Razzmatazz2. Sabiem que teniem poc temps per actuar ja que era un festival, l’In-somni, on compartiem també cartell amb els Anímic i els Affòniks. Així que decidirem fer un concert càpsula, d’aquells comprimits i directes. I fou així, la sala Razz2 estava plena de gom a gom. Es respirava l’energia a l’ambient i les ganes de ballar de tothom. L’home gos ens va ensenyar nous passos de ball, en dani va coordinar la coreo de Jean-Luc, en Ferran va triar el Vermell, o era el Bourdeus?  i vam estrenar en prímicia dues cançons del disc: Armengol (una cançó tàntrica amplificada pels coros de la gent)  i Bed&Breakfast, on vam muntar la paradeta romàntica d’en Jordi i la Marta.

Gràcies a tots per ser-hi. I per cert, ens va fer molta il·lusió veure la tropa de gomets verds a primera fila, les plumes de la tribu apatche a A Vegades que sobresortien i veure que cada dia som més cantant les cançons d’Els Amics!

Aquí us deixem un parell de videos que ens ha fet arribar la Berta (Merci!): 4-3-3 i Armengol.  I les fotos són d’en Kurti, el nostre supertècnic, que les tirava mentre equalitzava!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=obn3ibVat8s]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hfVkXxs-fE4]

Apunta’t a la newsletter