Amics,
ja fa temps que teníem constància d’aquest video però no havíem trobat el moment de publicar-lo amb tanta activitat bloguil. És un vídeo molt especial. I és que en Ramon Buira (a qui no coneixem) ha decidit posar-se davant de la seva càmara de vídeo i interpretar per tots nosaltres una versió acústica d’Els Binocles d’en Pere. Ens agrada que hagi triat Els Binocles perquè és una cançó que ha passat força desapercebuda. És de les primeres que vam escriure per al Bed & Breakfast i la primera on l’Eduard va començar a agafar la melòdica. Ta-ti-to-ti-tooooo! En fi, sense més preàmbuls, agafeu les guitarres, afineu les goles i seguiu a l’amic Ramon…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=T4W7_a7Rvws]

PD: S’ha de dir que algun petit acord no acaba de quadrar però sona bé igual.

Salut!!!!!

Apunta’t a la newsletter