Aquest cap de setmana els amics hem estat en ruta. Gps conectats i carretera i manta. Dos concerts, dos dies:

El divendres vam travessar la frontera per carretera. Els Amics de les Arts per primera vegada al País Valencia en el festival Tirant de Cançó. Vam tocar a l’Auditori de Vinaròs, una antiga esglèsia a la plaça de Sant Agustí al centre del poble. Va ser un concert íntim on es mesclava gent que ens descobria per primera vegada i gent que venia expressament d’Alcoi i de Valencia per escoltar-nos.

Aprofitem des d’aquí per agraïr a la Fundació Ovidi Montllor  l’organització del concert i a la noia de la segona fila cap a la dreta que ho reia absolutament tot!. (Fotos: Teresa Fargas)

L’endemà, després de fer nit a Vinaròs, un esmorzar contundent i unes passejades per la platja, enfilem carretera cap a Manresa. Allí ens hi esperen a les 4:30 per fer les proves de so al Teatre Kursaal (que guapo que és el Kursaal). El concert, on compartim cartell amb Estúpida Erikah, és a les 10 del vespre i s’emmarca dintre de l’acte de cloenda de les jornades de joventut que organitza la Secretaria de Joventut.

El concert va anar molt bé: Gent, molts de riures i moltes ganes de tornar ben aviat a Manresa. Per cert, en Kurti ja està preparant fotos i videos del cap de setmana.

(Actualitzat!!) Ara mateix, diumenge a les 20:40, ens acaba d’arribar el Kurtis video

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Jj9cf94t8F8]

Apunta’t a la newsletter