Amics,
hem d’anar per feina perquè aquests últims tres dies no paren de passar coses. O sigui que comencem!

0) El dia 2 de febrer era El dia de la Marmota! No té res a veure amb els amics però és important.

1) Luz de Gas


Gràcies a tots de nou. Hi havien més de 600 persones allà dins. L’ambient era espectacular, el de les grans ocasions. I gràcies per aplaudir a cada cançó, per fer que el concert arribés a bon port. Un plaer. Hi era tothom. Fins i tot va venir L’Home que treballa fent de gos. El concert comença amb Súper Bon Noi però el primer clímax arriba amb aquesta cançó. Pell de gallina des d’allà dalt. Brutal.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8SjnLPWuR4I]

Hi vam veure els gomets verds i vam conèixer alguns seguidors del blog. La Yáiza era el primer cop que venia i ha fet un post al seu blog explicant aquesta primera vegada. I hi han altres moments immortalitzats, la Neus Ferrer, a part de fer totes les fotos que veieu en aquest article va fer el vídeo d’Exercici Seixanta i de L’home que treballa fent de gos. Moltes gràcies a tots els que ens heu enviat fotos via facebook o email!


2) Mitjans de comunicació

Una altra Petita Odissea Mediàtica aquests últims dos dies. El dimarts vam sortir al Continuarà de TV2. I ahir dimecres vam anar a Catalunya Ràdio a veure en Manel Fuentes. I en Màrius Serra també hi era. Hem fet una petita entrevista i (en un atac d’originalitat) hem cantat L’home que treballa fent de gos. Ho voleu veure?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6y0Ne6Ca5QE]

I finalment també podeu fer un cop d’ull a l’entrevista que l’Eduard i en Ferran van fer per Diaridelamusica.com.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=3Zr7J5fki10]

3) I per últim… ENTRADES PEL CONCERT DEL CLAP: EXHAURIDES!
(sense comentaris)

I potser que deixem alguna cosa per demà, que sinó ens empatxarem!

Fins demà!

Apunta’t a la newsletter