Amics,
ahir la pàgina web d’Enderrock publicava la següent notícia:
“El proper dimarts 16 de març la Sala Bikini acollirà de nou els Premis Enderrock. Serà la setzena edició de la Nit Enderrock, els premis de la música catalana.
De ben segur que assistiran a la festa els guanyadors dels premis de la crítica; Els Amics de les Arts, Quimi Portet, Mazoni i Pep Gimeno ‘Botifarra’, a més dels guardonats per la votació popular, que es donaran a conèixer amb el número de març de la revista.”

Voleu venir a recollir el Premi amb nosaltres? Estigueu atents a la seva web perquè segurament algun dia d’aquests començaran a repartir invitacions.  Per cert, ja ens heu votat? Dilluns és l’últim dia que teniu per fer-ho. Aquest és l’últim missatge SPAM que posem dels Premis Enderrock, ok? No patiu. Amb el Disc Català de l’Any seguirem insistint una mica més…

Bon cap de setmana a tothom!

PD: Per cert, avui algú serà el visitant 300.000 al Myspace d’Els Amics de les Arts. Ets tu?

Apunta’t a la newsletter