Amics,
queda un dia per començar la Marató de concert d’aquest cap de setmana. Razzmatazz,  Marató i Caldes de Montbui. La cosa està en marxa. Ja tenim en Kurti que ha tornat de Jamaica (Love & Respect, man!), les cançons a punt, en Dani s’ha comprat un orgue nou… Per cert, els que vindreu als concerts sereu els primers de sentir algunes cançons del B&B que encara no havien sonat en directe…

Avui també ens agradaria donar-vos les gràcies per enviar-nos totes les coses que aneu veient sobre el grup. La Núria Raventós i la Susanna Albero ens van avisar que sortíem al Suplement Magazine de La Vanguardia aquest diumenge.

La setmana passada en David Cuadrat agafava el mòbil i feia una foto ràpidament per ensenyar-nos que sortíem a El Periódico amb una pàgina sencera! La notícia estava relacionada amb el Festival Insomni que comença demà. Gràcies també!


I finalment la Berta Blanch ens ha enviat un video de “I no sé el què m’ha dit” que va gravar a Luz de Gas.  Amb un trosset de la intro.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=0BZd8W8l-AA]

I això és tot per avui. Per cert, moltíssimes gràcies per tots els comentaris que vau deixar via web i facebook sobre el fet que estiguem a l’Spotify.

Música per a tothom!

Apunta’t a la newsletter