Ahir El Clap estava a rebentar de gent, amb moltes ganes de cantar les cançons, amb l’home que treballa fent de gos repartint confetti-globus, i amb el Codigo Da Vinci cantat a cappella pel públic (quin sector va guanyar? El d’en Dani (l’ombra del vent), el d’en Joan Enric (Código Da Vinci), el de l’Eduard (Trilogia a Nova York) o el d’en Ferran (Pandora al Congo)?).

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6vuNRFJzLrU]

En Kurti, el nostre tècnic de so, ahir no hi era en cos present. L’home està a Jamaica sonoritzant l’illa, però no patiu, ens va enviar els seus millors homes: en Tete (el rei dels monitors) i en Marc (el rei de la taula) que ho varen fer de perles. Merci nois.

Tot el dia d’ahir va ser curiós. De bon matí la gent de Clack produccions ens anava seguint amb les seves cameres. Estan rodant un documental on Els Amics de les Arts hi participem, així que ens van filmar des de les 9 del dematí, trucant a la porta de can Ferran, fins 30 segons abans de sortir a l’escenari i durant tota l’actuació. Ben aviat us explicarem en què consisteix això del documental.

En acabar el concert vam vendre discos (les xapetes ja les estan fent a can Xapes) i vam xerrar amb moltíssima gent.

Salut a tothom!

Apunta’t a la newsletter