Ens mereixem tots plegats un breakfast, no?

Una altra nit d’aquelles per emmarcar. A dalt de tot. Gràcies a tots els que omplieu la Sala i que cantaveu. Les nostres obligacions professionals no ens deixen fer un post massa extens aquest matí (músics de nit, altres coses de dia) però que sapigueu que la cosa feia posar pell de gallina. Esperem que us agradessin les dues noves criatures que us vam ensenyar… Va haver-hi un moment des d’allà dalt que semblava que tot s’ensorrava! Espectacular!

Aquesta nit serem al Privat de Mataró cantant les cançons de nou. El concert d’avui serà més “normal”: tenim tot el temps del món. Esperem que ahir disfrutessiu i que marxessiu amb un somriure i esperem que avui torneu a Mataró o vingueu demà a Caldes de Montbui. Eps! I ara que no ens sent ningú…un secret: aviat en passaran (vàries) de grosses.

Gràcies, de veritat.

Apunta’t a la newsletter