Amics,
fa uns dies us dèiem/demanàvem que votessiu per nosaltres als Premis Enderrock. Com ja sabeu, aviat rebrem el premi de la Crítica Enderrock pel B&B com a Millor disc de cançó d’autor i Millor disc del 2009. Avui ens ha arribat la notícia que ja està en marxa el premi del Disc Català de l’Any que organitza Ràdio4. Podeu votar-nos aquí també. De fet, ahir es publicava via facebook que sense haver fet promoció d’això ja érem un dels grups més votats. S’han de donar 3, 2 i 1 punt (això ja sembla Gran Hermano). O sigui que si teniu temps i ganes aneu aquí i voteu Bed & Breakfast amb 3 puntets  i doneu els altres a qui vulgueu .

Ah! I si algú encara no ha votat pels Premis Enderrock que ho faci aquí!

Salut!

PD1: La Natàlia ha fet un blog i parla d’Els Amics en el seu post inaugural. I què diria de tot això en Jean-Luc?

PD2: Per cert, ahir nou màxim històric al Myspace. 3600 visites i fa un mes que som a dalt de tot de les llistes de l’estat espanyol. Ho haveu vist? Gràcies!

Foto: Carla Aledo

Apunta’t a la newsletter