Amics,
gran resposta ahir per part de tots vosaltres. Moltes visites al blog, molts comentaris a la web, facebook… Estem contents i creiem que l’espera ha valgut la pena. Un dia d’aquests penjarem una versió en HD del videoclip que encara es veurà millor i tot! I qui sap, potser algun dia posem el Director’s Cut amb escenes eliminades!

Avui tornem a agafar la furgoneta per fer bolo. Ens fa especial il·lusió anar per primer cop al País Valencià. A les 22.00 serem a Vinarós actuant dins el Festival Tirant de Cançó. És un festival tot curiós. Dura només un dia i es fan onze concerts en nou ciutats diferents del País Valencià. Pels que visqueu una miqueta més a baix dir-vos que ja baixarem més endavant!

Per acabar us deixem amb uns quants ressons d’aquests últims dies. Gràcies a tots els que ens els heu fet arribar-

Kurtibolos (un clàssic)
– Blog Catalonautes
– Les lletres d‘Els Amics de les Arts a Kumbaworld.
Crítica del concert al Privat al Capgros.
El videoclip a Vilaweb.

I un parell de videos: Luz de Gas (fet per en Kurti) i Exercici Seixanta a Caldes (per Afontcu)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=w0iZ7NU5Zz0&feature=player_embedded]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=iZanek713Fw]

Apunta’t a la newsletter