http://2.bp.blogspot.com/_L0U_MpYkcvs/Sg0fi00XB4I/AAAAAAAAAkg/JnOzbyxLeAE/s400/patio_auditori_barcelona.jpg

Amics,
fem una paradinha amb les cròniques del cap de setmana passat. Encara ens queda repassar Caldes de Montbui però avui hi ha una notícia que fa que s’hagi de parar tot.

Potser molts no ho sabeu però Els Amics de les Arts hem estat convidats a participar al 21è Festival de Guitarra de Barcelona. Tocarem d’aquí uns mesos, més concretament el 3 de juny, però les entrades ja són a la venda! El lloc és una passada: ni més ni menys que l’Auditori. Un espai espectacular, fantàstic per on han passat grans noms de la música d’arreu del món. Serà un privilegi tocar-hi per nosaltres!

El motiu que ho anunciem tan aviat és que ahir xafardejant vam veure que ja estan ocupades el 30% de les localitats i no volem que la gent que visiteu el blog i tingueu ganes de venir us quedeu a fora (tocarem a la Sala Petita). Per tant, queda dit, el dia 3 de juny hi ha concert d’Els Amics de les Arts a l’Auditori de Barcelona. I sabeu què? No estarem sols. També tocaran l’Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien. Pels que no els conegueu us els recomanem totalment. Tenim el disc i són un dels grups amb més personalitat i bones idees que hi ha actualment. Una joia per descobrir!

Per tant pel mateix preu en teniu dos, Els Chiens i Els Amics!

Ah! Les entrades són AQUÍ!

Apunta’t a la newsletter