Amics,
durant el dia d’ahir vam anar recollint impressions de Cardedeu i la veritat és que van ser immillorables. Començant per les enquestes de satisfacció que van realitzar els organitzadors de Cardedeu i que mostraven que a la gent li va disfrutar del concert. Cliqueu per fer-les grans.

Podeu trobar la resta de l’article aquí.

També volem aconsellar que passeu per la pàgina de la Roser Ortíz, que ja ha assitit a uns quants concerts d’Els Amics i que no va faltar a Cardedeu… bé, ni ella ni la seva càmara! També hem sortit a les Cròniques de sota el mugró i al blog d’en Maiol. I finalment, no ens podíem deixar la mare de totes les cròniques: la d’en Kurti. Aquest tècnic de so-reporter-amic-conductor (és un híbrid dels que ja no se’n troben!). Mireu que ha posat al seu blog! Ah! Per cert… a Cardedeu… EN KURTI VA FIRMAR EL SEU PRIMER AUTÒGRAF COM A TÈCNIC DEL GRUP! Us deixem amb la seva videocrònica:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=OzLNxWCLVi0&feature=player_embedded]

Apunta’t a la newsletter