http://elsamicsdelesarts.files.wordpress.com/2009/12/amics-al-fnac-des09-38.jpg
Amics,
quin rebombori amb el post d’ahir! Facebooks, mails, commentaris, Twitters… Tot treia fum! Com deia un profe a l’institut: “Que no cund de pànic!”. La Natàlia ens va fer arribar un comentari dient que existeix un altre cartell que diu: T’agrada Manel? Doncs escolta Els Amics de les Arts. O sigui que és una estratègia de publicitat retroalimentada total! Però quan vam rebre la fotogafia (per cert, gràcies a en Jordi Margalef, la Núria Vila i la Coco25 per enviar-nos-les) només pensàvem que hi havia aquest- En fi, que ara es veu que a Can FNAC es volquen a promocionar grups com Manel i Els Amics de les Arts (i els col·loquen al primer i segon lloc del Top10!). Per tant no és negatiu, al contrari!

Bé, bé. Un cop dit això. Avui el post ha d’anunciar que:

En Dani té febre.
(però bé… tranquils)

I, finalment, us volem mostrar una perla que ens ha fet moltíssima il·lusió. Un d’aquests videos que passarà a la història d’aquest blog. Heu d’escoltar-lo a partir del minut 8:48. Ja direu el què.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=m_AFPlkFCUg]

Salut!

Apunta’t a la newsletter