Foto: Teresa Fargas

Amics,
la màquina no para. Després del bolo de Constantí, Els Amics seguim en marxa preparant els bolos del mes de febrer. A la secció COMPRA ENTRADES ja teniu tota la informació necessària per les entrades del Clap i de l’Insomni. Si a més d’Els Amics voleu veure Mishima veniu a Mataró i si us ve de gust Anímic veniu a Razzmatazz 2!

És curiós però el concert amb Anímic serà molt especial… Algú sap per què? Vam fer el nostre primer concert (oficial) amb ells! Va ser al Cafè-Teatre l’Escorxador de Lleida el 2005. Val a dir que ells ja eren un grup fet (sonaven molt i molt bé) i nosaltres tot just començàvem. Fa uns mesos vam recuperar una crònica d’aquell concert. Tenim moltes ganes de tornar-los a veure. Serà a la Sala Razzmatazz 2, un lloc inexplorat per nosaltres… Promet!

I, per últim però no per això menys important… Finalment anirem al País Valencià! El dia 26 de Febrer serem a Vinarós. Properament més informació.

I això és tot per avui diumenge, fins demà!

Apunta’t a la newsletter