Amics,
estem treballant a tope per poder penjar el videoclip tant aviat com sigui possible. De moment però, ja se’ns ha avançat en Kurti una altra vegada. Ell ahir ja va publicar a la seva web el making of de L’home que treballa fent de gos. Amb el seu humor particular i la seva constant evolució amb els programes d’edició de vídeo no-lineal, se li va acudir, entre d’altres coses, gravar imatges verticals… És molt gran, en Kurti. Us el posem aquí ben calentet, acabat de sortir del forn…  (el videoclip, s’entén). Esperem que us agradi.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=EyprQ8U7n6g&feature=player_embedded]

I donar-vos les gràcies a tots pels missatges de felicitació i de recolzament que ens vau anar enviant al llarg del dia d’ahir. Brutal. de veritat… Algú preguntava si tocarem als Premis Enderrock… Sí. Ja us informarem de dia, lloc, hora i manera d’aconseguir invitacions.

Salut i fins demà!

Apunta’t a la newsletter