A aquest blog ja se li han acabat els recursos per expressar les coses que passen a cada concert. Sempre que fem el post et venen coses al cap com “Va ser una nit màgica” o “Va haver-hi un abans i un després” o “No tenim paraules”. I sempre les acabem posant perquè ho creiem així. Ahir va ser un altre d’aquests dies de quedar-te amb la boca oberta. Cap a 400 persones a Cardedeu i 60 no van poder entrar. Aquests últims, perdoneu. Ens hagués agradat que tots haguessiu estat allà però l’afluència de públic va superar totes les previsions de l’organització. Esperem veure-us ben aviat.

Només dir-vos que ens ho vam passar molt bé, que creiem que hem après moltes coses d’aquest concert i que juntament amb el de Sant Andreu ha estat el més multitudinari que hem fet mai. Esperem que us ho passessiu bé i que al sortir estiguessiu contents d’haver vingut. Gràcies a la gent del Tastautors perquè ens van tractar molt bé i ens van convidar a borregos i ratafia post-concert! Esperem tornar un dia a Cardedeu (de fet, el programa de mà deia que érem del Vallès!) i trobar-vos-hi a tots de nou. Una abraçada ben forta, bon cap de setmana i divendres que ve… Constantí!

Apunta’t a la newsletter