Amics,
1) ahir vam fer un assaig sota mínims. En Dani està mig recuperat i va venir però no arribava enlloc (harmònicament parlant). Era com si tots féssim pop i ell fes blues. “Jo ho canto per baix” anava dient. La Yaiza demanava els símptomes… febre, mal de cap, cansament… Però bé. Toca cap de setmana relaxadet per agafar energies pel concert que organitza la gent de la Fundació Catdem el dilluns . Pinta que Luz de Gas serà una bombonera.  Per tant, qui vulgui venir que no es presenti a les 21.00! Més que res perquè ens sabria greu que la gent que segueix aquest bloc es quedés fora.

2) Ja són a la venda les entrades anticipades pel concert a Caldes de Montbui del dia 20 de febrer. Es reserven a través d’Atrapalo i es paguen un cop allà. També es poden comprar directament a taquilla una mica més barates. Fa pinta de ser un lloc molt guapo.

3) El dilluns serem a El matí i la mare que el va parir de Ràdio Flaixback.

4) Avui fem marató d’edició per enllestir els quatre serrells de L’home que treballa fent de gos.

Salut!!!

Apunta’t a la newsletter