Amics,
1) fa dos dies que fèiem amb un post amb nous bolos i ja en tenim dos més properament. Un serà el dissabte 13 de març a la Sala 2046 de Granollers. (Entrades anticipades, ja!)  I l’altre… atenció… bolo sorpresa… aquest dilluns dia 1 de febrer (20.30h) a la Sala Luz de Gas de Barcelona i amb entrada gratuïta!. Un concert organitzat per la fundació Catdem amb entrada lliure per a tothom en una de les sales més emblemàtiques de Barcelona… i a 50 metres del pis de Muntaner on vivíem!

2) Avui tornem a ser a dalt de tot a la llista del Myspace!

3) Uns amics espies que van infilitrar-se en una llibreria/botiga de discs molt underground que es diu FNAC, diuen que estem al número 2 dels més venuts!!!! Un va fer una foto surrealista, ben aviat la penjarem… Algú sap de quina imatge estem parlant?

Salut!

Apunta’t a la newsletter