I dilluns al vespre vam anar a la casa gran, a la teva, a la nostra, la vostra, a TV3.

Perquè us en feu una idea TV3 és com una ciutat dins d’una altra ciutat: amb benzinera inclosa, carrers, carrerons, passadissos interminables… Avui anem a l’Ànima del C33, el magazine cultural que presenten la Bibiana Ballbè i en Toni Puntí. Arribem a les 19.00 i el programa s’emet a les 23.30 (o sigui, arribem amb temps).  Només de posar el peu al plató… uau! És molt guapo! Focos, càmeres, gent amunt i avall, “Hola sóc el càmera!”, “Hola sóc de so!”, “Hola, sóc el regidor!”… Nosaltres som Els Amics… de les Arts!  (Aquests tres punts suspensius es deuen a l’embadaliment que portem a sobre veient ON tocarem). Comencem a muntar ràpidament. Fem proves de so. Puja’m això, baixa’m això altre.

Acabem les proves. “Hola sóc producció!”. Hola producció! “M’acompanyeu al camerino?”. Som-hi. Escales amunt i avall, gira a la dreta, a l’esquerra, prou! “Aquí teniu el vostre camerino” Us vindré a buscar per maquillatge. “D’aquí a dues hores us vindré a buscar”. Mmmm… Dues hores donen per molt. Donen per fer una trilogia.

“El Camerino”
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=5f7DtY2VwZU]

“L’home assedegat”
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=skLPDTBtO24]

“Fent l’espia”
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=XvTfj14umDY]

I al final, a les 12, com la Ventafocs, sortim a escena. Feu clic aquí per veure l’actuació!

Felicitacions i bon ambient al final, xerrem una estona amb la Bibiana, que ja la coneixíem per un reportatge que ens va fer pel Sona9,[si voleu veure el reportatge, aquí] i en Toni, que s’ha escoltat últimament el nostre disc i diu que li agrada. Desmuntem i poca cosa més, agafem els cotxes i cap a dormir, que demà passen més coses… Al matí hem quedat amb la Gemma Ruiz, la Maria Coma i l’Anna Roig a l’Heliogàbal. Promet!

Fins demà!

Apunta’t a la newsletter