Amics,
el que ens ha passat aquests dos dies és una cosa que mai haguéssim somiat. Bé, potser sí que ho havíem somiat però pensàvem que mai passaria. Visitar en una mateixa setmana (bé, en DOS dies)  l’Ànima del 33, El Món a RAC1, fer un reportatge pel TN de TV3 i un parell d’entrevistes a la COMRàdio no sortia ni a les millors travesses. I buf… el cas és que ja està fet i que ha estat una passada. No només pel que hem fet sinó per com heu respòs vosaltres. Per exemple, ahir vam tenir 2080 visites a la web quan la mitjana són 600. Vam tenir 3000 visites al Myspace i més de 3700 reproduccions (hem arribat a ser el vuitè grup més escoltat del Myspace.es) . Vam tenir 30 sol·licituds d’amistat al Facebook i … molts emails de felicitació. Gràcies de nou, a tots. I ara anem a la teca: explicarem aquestes aventures a poc a poc i, si ens ho permeteu, sense ordre cronològic. Avui farem el capítol de les ràdios, demà el de les Televisions.

El dilluns comença fort: anem a can RAC1 a enregistrar una entrevista que s’emetrà el dia després. Després d’escoltar en Basté cada matí es fa estrany tenir-lo a davant, i més quan ja t’has creuat en Pàmies pels passadissos. L’entrevista la fem en un estudi petitet que s’utilitza per RAC105. Una tauleta rodona quatre micros i una guitarra. Entrem i ens preparem “Us fa res que us gravem en vídeo?”. Endavant. Entra en Jordi Basté i comença l’entrevista. Xerrem distesament, allò acaba essent una conversa, patapim patapam, molt dinàmic, molt bé. Més val no explicar-ho més. Simplement dir-vos que el titular que el guionista ràpidament apunta quan el deixem anar és “Som els Take That catalans”. Cliqueu aquí per anar al blog de RAC1, per sentir l’entrevista completa i per veure el video de L’home que treballa fent de gos.

Dimarts a la tarda anem a COMRàdio. Allà hi gravem dos programes. Una entrevista de 55 minuts pel CATSONS, que s’emetrà la setmana que ve i una entrevista en directe al programa Extraradi, que ja havíem visitat a l’estiu. L’Olga Vallejo i el seu equip ens reben i ens tracten molt bé. Hi fem dues cançons en directe/acústic: Reykiavíjk i L’home que treballa fent de gos. Si voleu sentir l’entrevista completa feu un clic aquí.

I en fan un video:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Sb2quBBjH90&feature=player_embedded]

Ah, per últim, ahir també vam sortir a Vilaweb! Una crítica del disc realment maca.

Avui la promo no s’atura: visitarem el Diari de Girona i Ràdio Tiana. I dijous a Catalunya Ràdio!

I ATENCIÓ… demà el capítol de les Televisions. Amb el video de l’actuació a ÀNIMA, els videos al camerino (tres hores esperant donen per molt), les fotografies durant les proves de so i l’aventura dimarts al matí al Bar Heliogàbal amb la Gemma Ruiz, la Maria Coma i l’Anna Roig (sense l’Ombre de Ton Chien).

Salut i fins aviat!

Marxarem citant un contemporani:

“Gràcies per aquest somni”
-David Bustamante-

Apunta’t a la newsletter