Amics,
amb el cul glaçat i les mans talment estalactites (o estalagmites, depèn de com les posis), vam enfilar cap a Badalona. Res, 10 minuts i ja érem allà. Després d’un dinar molt guapo en un restaurant italià arribem a La Sargantana, un local petit, acollidor i el més important… amb calefacció.


Els primers moments es fan una mica feixucs. Acabem de dinar, tenim l’estómac ple, encara no hi ha l’equip muntat… Anem amb primera! Per sort, hi ha Wi-fi. Aprofitem per respondre quatre mails, assagem una petita sorpresa, fem una mica el burro amb en Josep Maria (que ha vingut amb la càmara)…  Hora de les proves: la cosa ja comença a anar en sèrio… es sent a fora un rum-rum de la gent… sabem que les entrades estan exhaurides però no ens pensem que hi ha gent que ve expressament des de Girona o gent que s’acabarà quedant a fora!  Abans de sortir, un momentet de concentració. Demanem a la cambrera (no recordo el nom!) un gotet de ratafia o moscatell i… ens porta això.

Bufff! Millor impossible, uns tastets delicatessen gentilesa de la mestressa de La Sargantana! Al cap de dos minuts es tanquen els llums i sortim. Moltes cares no-conegudes, nens a les primeres files, gent asseguda a terra, gent a tot arreu… i molta calor! En definitiva, un ambient propici per Els Amics: distàncies curtes. El concert avança i la gent respon a cada anècdota, a cada cançó, a cada acudit. Al final, una recompensa. Els Amics cantem una nadala que estem preparant i La Sala s’ensorra. Final de festa amb Dissabte Qualsevol i tothom content. Un cop a baix constatem que hi havia molta gent que no ens coneixia, que era el seu primer cop! Gràcies Badalona!

Si voleu reviure aquest diumenge des de la perspectiva d’en Kurti (el nostre tècnic de so) feu clic aquí!

Salut i fins demà!

En el pròxim capítol… Els Amics assisteixen al CATSONS de Gisela Puntí, t’expliquem com fer-ho per venir al Palau de la música el dia 24 i a BTV de públic per veure un mini concert-entrevista el dilluns que ve!

Apunta’t a la newsletter