Bones!
aquest mati de dissabte promet. Avui assaig perquè demà és un dels dies més importants a l’història d’Els Amics de les Arts. Primer perquè participarem tocant a la Marató de TV3 i segon perquè farem el nostre primer doblet! Si en voleu saber més detalls, seguiu llegint, si no us cal és que ja esteu molt “al tanto” dels Amics.

Diumenge 13 de desembre – 13.00h
Concert al PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA per La MARATó de TV3
Entrada gratuïta!
Compartint cartell amb els entranyables Club Super 3 (papes i mames, no teniu excusa) i La Porta dels Somnis.

Diumenge 13 de desembre – 19.00h
Concert a LA SARGANTANA DE BADALONA
Entrada: 10€
Ja a la venda a la llibreria Saltamartí de Badalona i una hora abans a la mateixa Sala La Sargantana.
Si voleu més info de l’esdeveniment aquí, aquí i aquí.
Com arribar-hi?

I demà un post d’aquells de una mica de tot…. amb blogs que es fan ressò d’Els Amics de les Arts i coses que van passant i passaran… i tal i qual. Per cert, gràcies a tots els que esteu votant al Premis EDR! Ho podeu seguir fent!!!!

Apunta’t a la newsletter