Foto de la Berta Blanch - FNAC ILLA 10.12.2009

Amics,
1) quan semblava que ja no podia anar a millor, ahir en va passar una de grossa. Sabeu què? Som el grup més escoltat al Myspace de tot l’Estat Espanyol. A la llista estem a davant de la Beyoncé i Vetusta Morla entre d’altres. I si això passa és gràcies a vosaltres, o sigui, que ens treiem el barret i us fem una reverència. I com deia aquell, no fa falta dir res més.

2) Però l’actualitat té altres fronts oberts. Avui som a LA MARATó de TV3, fent un concert per recaudar fons per la lluita contra les malalties minoritàries (PARC DE FÒRUM, 13.00, Gratuït). I la tarda serem a  BADALONA (SALA LA SARGANTANA, 19.00, 10€).

3) I més coses: l’amic Víctor Correas ha anat al Media Market de Girona a buscar un B&B i la resposta que ha tingut ha estat: “Se’ns han tornat a acabar” i després ha anat a Discos Coll i s’ha quedat els dos últims!

4) Una de blogs. L’amic Joan Salicrú va dur la seva càmara al concert de Sant Andreu i ha penjat un parell de videos al Youtube. Aquí en teniu un:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=DlcF8Trs8ng]

Si voleu llegir la resta de la crònica aneu aquí!

5) La Bel Zaballa també ha fet un post sobre Els Amics, aquí!

6) SPOP va venir a l’FNAC!

7) Us estimem.

Apunta’t a la newsletter