Amics,
us presentem aquesta  foto freak magnífica que els amics Roger i Alba han fet a Berlin. Ja vam parlar fa temps sobre aquest parell,  que són de Gràcia i el maig passat van plantar-se a La Mirona agafant un bus, un taxi i un tren sense tenir cap lloc on dormir!  Uns dies abans del concert de Sant Andreu ens van proposar un joc: si portàvem la xapa d’en Son Goku que ells ens van regalar, ens farien un altre regal! Algú s’hi va fixar que l’Edu la portava? 🙂 Si t’hi pares a pensar, ja han passat els reis: en pocs dies hem tingut molts regals com la versió infantil del Código da Vinci a càrrec de l’Enric Xicoy o el dibuix d’Els Amics que va fer en Jordi Sunyer. Ep! Aquest últim també té una web!

Més coses: en Xavi Mercadé, fotògraf de tots els concerts que es fan a Catalunya pràcticament, també hi va ser-hi. En el seu bloc Rockviu ha fet una entrada parlant del concert amb unes fotos boníssimes. Abans de veure’l heu de saber que aquest home ha publicat Jump Rock, un llibre amb les millors fotografies de músics fent salts… Bé, en Joan Enric ho va intentar… Encara hem de millorar la tècnica i la cara que hi posem… Ah! I l’Elisenda Soriguera també era allà! I ha fet un post molt maco on relaciona les cançons d’Els Amics de les Arts amb amics, moments i situacions personals. Inclou videos i cançons!

Barceló: Necessita millorar.

Encara MÉS: ahir va sortir el reportatge que la Gemma Ruiz TV3. Per fi! L’Anna Roig, la Maria Coma i Els Amics de les Arts a l’Heliogàbal xerrant de la música a casa nostra… Eps! I amb videoclips inclosos. Curt però intens. Voleu veure’l? Aquí!

I per acabar: Avui ens veiem a l’FNAC ILLA. A les 19.30 ben puntuals. Farem una actuació més curta del que és habitual, uns 45 minuts. Sou molts els que heu confirmat que vindrieu via facebook. No feu tard que fa pinta de que hi haurà força gent.

Salut i gràcies!

PD: Sabeu que amb un mes hem DUPLICAT les visites de Myspace? I feia tres anys que el teníem obert…

Apunta’t a la newsletter