Amics,
1) moltes gràcies a tots per venir ahir a Can FNAC. Va ser un concert estrany perquè no va ser ni curt ni llarg. Ens hagués agradat fer-ne alguna més però teníem 45 minuts i havíem d’anar per feina! De totes maneres vam estar molt a gust i vam disfrutar durant i després del concert firmant discos i xerrant amb vosaltres. Com que últimament anem una mica de cul mai recordem portar la càmara! Si algú va fer alguna foto i ens la vol enviar sou benvinguts. I demanem disculpes per tots els que us vau quedar a fora i no vau poder entrar. Però la cua vint minuts abans de començar ja era molt llarga.

premis enderrock

2) Ja ha començat el període de votacions pels Premis Enderrock 2010. Si algú ens vol donar una empenteta només cal que vagi a aquest enllaç i que voti per Els Amics de les Arts.

VIGILEU PERQUÈ ESTEM A LA SECCIÓ CANÇÓ D’AUTOR

Podeu votar-nos a les  següents categories de CANÇÓ D’AUTOR:
– Millor Artista
– Millor Disc
– Millor Directe
– Millor Cançó

Podeu votar-nos també a la secció ALTRES CATEGORIES:
(ULL! Sembla que no hi siguem en aquesta categoria però primer surten els de Pop-Rock i després tornem a començar des de la “A” els de CANÇó d’AUTOR)
Millor Grup Revelació
– Millor Portada de Disc
– Millor Pàgina Web
– Millor Videoclip
– Millor Lletra de Cançó

Moltes gràcies a tots el que voteu i als que no també. Per visitar la nostra pàgina, per seguir el blog, per venir als concerts, per comprar el disc, per estar amb nosaltres. Cada dia som més!

Demà INFORMACiÓ sobre els concerts de la Marató i de Badalona. Tots dos són diumenge!

Salut!

Millor artista o grup:Selecciona millor artista o grup 121 dB Affòniks Albert Jordà Albert Maynou / Jordi Bilbeny Almorranes Garrapinyaes Amanida Peiot Ambaparà Anegats Angelina i els Moderns Anímic Anímic i El Petit de Cal Eril Anita Miltoff Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien Antagònics Arthur Caravan Artmònix At Versaris Banda Barretina Bikimel Black Baudelaire Bogarde Buhos Collell Trio Contratempo Compartir Dóna Gustet + Orxata Sound System + ESOC Damba Damià Olivella Dekrèpits Delên Dept. Desgavell Despertadors Atòmics Despertaferro Detotarrel Diagrama de Venn Dijous Paella El Belda i el Conjunt Badabadoc El Nota El Petit de Cal Eril Electrotoylets Élena Els Amics del Bosc Els Nens Eutròfics Els Trons Entregirats Es Reboster Escalivada Espart Esteve de Franc Extraperlo Eybec Faèrica Gallina Gargamboig Garoina XL Gàtaca Gent del Desert Gertrudis Glissando* Guillamino Habeas Corpus Inòpia Inventari Jaume Escala Jep Negre Joan Miquel Oliver Jofre Bardagí Jordi Sandalinas Joss Kayo Malayo Ki Sap Komando Noguera Kontra-Band [Kràter] La Banda Forània La Bèstia Corrúpia La Increïble Història de Carles Carolina La Bèstia Corrúpia La Linea XYZ La Porta dels Somnis La Pegatina La Troba Kung-Fú Lax’n’Busto Le Petit Ramon L’Équilibriste L’Infant Terrible Llunàtiques Lo Pardal Roquer Loquillo Macedònia Affòniks Maitips Marc Durandeau Marc Parrot Marc Parrot Marciana Maria Coma Mazoni Menaix a Truà Micu Miyagui Musnok Neuròtics Pascal Comelade Pascal Comelade Pascal Comelade + Enric Casasses + PereJaume Pep Sala Pinka Projecte Bu Projectedefak Punys Fora Quimi Portet Ràbia Positiva RedBanner Relics Ressonadors Rocky Reynaldo Rokaia Y Rosa-Luxemburg Rumb al Bar Safanòria Saltors Sargon Sedaiós Segon Origen Segona Opció Senior i el Cor Skafam Skatacrak Sota Zero Stardust Strombers Suasi Susanne Georgi Tarannà The Joe K-Plan The Kluba Tiu Tiu Herrero Tonirito Leré i la Bona Band Tremendamente Txirigol U_mä UVI VerdCel Vidres a la Sang Voltor Vuit Waiting the Window Whiskyn’s Xazzar Xeic! Zikuta
Millor disc:Selecciona millor disc 121 dB – Assaig/Error Affòniks – Botómonocromàtic Albert Jordà – Mal temps sobre la mar Albert Maynou / Jordi Bilbeny – [SG] Campanes de llibertat Almorranes Garrapinyaes – Deserts del. S. XXI Amanida Peiot – Amanida Peiot Ambaparà – In-signes Anegats – Paraules Angelina i els Moderns – Angelina i els Moderns Anímic – Himalaya Anímic i El Petit de Cal Eril – Cançons de Nadal Anita Miltoff – Gràcia Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien – Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien Antagònics – Instint Arthur Caravan – Arthur Caravan Artmònix – MIM At Versaris – A cada passa Banda Barretina – Massa sang Bikimel – Stat jònic Black Baudelaire – Rumbo Bogarde – Techno Moreneta Metal Buhos – Radio Buhos Collell Trio – Titol esgotat Contratempo – Psychotropikal Compartir Dóna Gustet + Orxata Sound System + ESOC – Vinga va! Damba – Y si rompo mi camino Damià Olivella – [Ara] Dekrèpits – Boletaires de l’Empordà Delên – Sa roba estesa Dept. – X Desgavell – Desgavell ShowTime Despertadors Atòmics – Despertadors Atòmics Despertaferro – L’alba d’un nou jorn Detotarrel – Detotarrel Diagrama de Venn – Diagrama de Venn Dijous Paella – Vol. 2 El Belda i el Conjunt Badabadoc – Per jamaicanes! El Nota – Anem a fer-ho fàcil El Petit de Cal Eril – I les sargantanes al sol Electrotoylets – Volempamboli Élena – Un cafè, setanta matins Els Amics del Bosc – Els Amics del Bosc Els Nens Eutròfics – Esquitxos ultralleugers Els Trons – Els Trons [EP] Entregirats – Gràcies a 10 Es Reboster – Wow Escalivada – Brases Espart – Namorat Esteve de Franc – Un món en canvis Extraperlo – Desayuno continental Eybec – Espurnes d’ànima Faèrica – Benvinguts al Planeta Vermell Gallina – Gallina Gargamboig – Passatgers frenètics Garoina XL – Costa Brava [SG] Gàtaca – Deliris Gent del Desert – Molles Gertrudis – “500” Glissando* – Records de futur Guillamino – Live at Carmel Hills Habeas Corpus – Rarezas Inòpia – Les 4 estacions de l’arròs Inventari – Encara hi som a temps Jaume Escala – Mitjanit a Barcelona Jep Negre – 0001 Joan Miquel Oliver – Bombón mallorquín Jofre Bardagí – Porto el Barça dins el meu cor [SG] Jordi Sandalinas – Insight Joss – Canvis… dia a dia Kayo Malayo – Qui ens va parir!!! Ki Sap – At the New Rockers Studios Komando Noguera – S’acaba amb pluja Kontra-Band – Acopalipsis in la Costa Rara [Kràter] – Ensenya les dents La Banda Forània – La Banda Forània La Bèstia Corrúpia – Pastanaga La Increïble Història de Carles Carolina – Ensaladilla La Bèstia Corrúpia – D’estimar com les pastanagues La Linea XYZ – Nada es lo que parece La Porta dels Somnis – Cinc anys La Pegatina – Via Mandarina La Troba Kung-Fú – Rúmbia at Ernesto’s Lax’n’Busto – Lax’n’Busto a l’Apolo Le Petit Ramon – Acusticus Replica L’Équilibriste – Què en saps tu, de bicicletes i parafangos? L’Infant Terrible – Terra prima Llunàtiques – Dilluns Lo Pardal Roquer – Röckerdämmerung Loquillo – Antologia Macedònia – Et toca a tu Affòniks – Botómonocromàtic Maitips – Així és la vida Marc Durandeau – Tot el k veus Marc Parrot – 50 anys de la Nova Cançó Marc Parrot – Avions Marciana – Ni genis ni MacGyvers Maria Coma – Linòleum Mazoni – Eufòria 5 – Esperança 0 Menaix a Truà – 10 anys Micu – Micu Miyagui – 980-1030 Musnok – Autoconsumible Neuròtics – Somnis del Mil•leni Pascal Comelade – Friki serenata Pascal Comelade – La Catedral d’Escuradents (1992-2002) Pascal Comelade + Enric Casasses + PereJaume – Nosaltres i els agermanats Pep Sala – Anatomia de la relativitat Pinka – Dia i nit Projecte Bu – Vol. 1 Projectedefak – Malapesta Punys Fora – Coratge! Quimi Portet – Viatge a Montserrat Ràbia Positiva – Una cançoneta i mo n’anem RedBanner – Una altra història Relics – Relics Ressonadors – Ressonadors Rocky Reynaldo – Outsider Rokaia Y – Respirar-t Rosa-Luxemburg – Com cremar una ciutat Rumb al Bar – Rumb al Bar Safanòria – Safanòria Saltors – Instrumental Sargon – Vida Sedaiós – Resolen problemes Segon Origen – Segon Origen Segona Opció – La nostra vida Senior i el Cor – Brutal Experiència gratificant Skafam – Manifesta’t Skatacrak – Inèrcia Sota Zero – Elèctric Rumba Stardust – Juxtaposició Strombers – Extraterrestres Suasi – Suasi Susanne Georgi – La teva decisió [SG] Tarannà – Pintades d’amor i de guerra The Joe K-Plan – Rigan asesino, Olibia vencerá The Kluba – The Kluba Tiu – Sopeta de brou Tiu Herrero – Arrels [SG] Tonirito Leré i la Bona Band – Vamos p’allá payo! Tremendamente – Soñar bien despierto Txirigol – Flors postnuclears U_mä – U_mä UVI – DesUVIcats VerdCel – Ara [EP] Vidres a la Sang – Som Voltor – Perill d’extinció Vuit – Un dia qualsevol Waiting the Window – Kokonka Whiskyn’s – Tres-cents seixanta graus 360º Xazzar – Històries desencantades Xeic! – Birla!!! Zikuta – Arrels DDAA +Músik Q Mai – 15 anys Enderrock DDAA – 10 Fira de Música al Carrer de Vila-seca DDAA – Altaveu Frontera ‘09 DDAA – Baix Gaià Torredembarra Sound ‘07 DDAA – Concurs de Música per a Joves de Reus 2007-2008 DDAA – Concurs de Música. 11a Mostra de Grups Emergents de Badalona DDAA – Cydonia Season Six DDAA – Dones amb nom propi DDAA – Electronic Music from Catalonia ‘09 DDAA – Faraday 2009 DDAA – Gràcies, Raimon. Al vent: 50 anys DDAA – Hip-hop.cat DDAA – Història de Catalunya amb cançons 2.0 DDAA – InVictro 09 DDAA – La Tropa. Un istiu de merda DDAA – Más achilifunk. Gipsy Soul From 21st Century DDAA – M’en torno a Sau DDAA – Més raons de pes. Tribut a Umpah-Pah DDAA – Minifestival de Música Independent DDAA – Músiques de menjar i beure. Vol 2 DDAA – Premi Disc Català de l’Any: 30 anys. RNE Ràdio 4 DDAA – Red Bull Music Academy. London 2010 DDAA – Rumba en català DDAA – Salt the Musics #6 DDAA – Serrat pop DDAA – Sona 9. IX Concurs de Maquetes 2009 DDAA – Tercera Via. Catàleg 2009 DDAA – Track 2009. Concurs de Música Jove del Vendrell
Millor directe:Selecciona millor directe 121 dB Affòniks Albert Jordà Albert Maynou / Jordi Bilbeny Almorranes Garrapinyaes Amanida Peiot Ambaparà Anegats Angelina i els Moderns Anímic Anímic i El Petit de Cal Eril Anita Miltoff Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien Antagònics Arthur Caravan Artmònix At Versaris Banda Barretina Bikimel Black Baudelaire Bogarde Buhos Collell Trio Contratempo Compartir Dóna Gustet + Orxata Sound System + ESOC Damba Damià Olivella Dekrèpits Delên Dept. Desgavell Despertadors Atòmics Despertaferro Detotarrel Diagrama de Venn Dijous Paella El Belda i el Conjunt Badabadoc El Nota El Petit de Cal Eril Electrotoylets Élena Els Amics del Bosc Els Nens Eutròfics Els Trons Entregirats Es Reboster Escalivada Espart Esteve de Franc Extraperlo Eybec Faèrica Gallina Gargamboig Garoina XL Gàtaca Gent del Desert Gertrudis Glissando* Guillamino Habeas Corpus Inòpia Inventari Jaume Escala Jep Negre Joan Miquel Oliver Jofre Bardagí Jordi Sandalinas Joss Kayo Malayo Ki Sap Komando Noguera Kontra-Band [Kràter] La Banda Forània La Bèstia Corrúpia La Increïble Història de Carles Carolina La Bèstia Corrúpia La Linea XYZ La Porta dels Somnis La Pegatina La Troba Kung-Fú Lax’n’Busto Le Petit Ramon L’Équilibriste L’Infant Terrible Llunàtiques Lo Pardal Roquer Loquillo Macedònia Affòniks Maitips Marc Durandeau Marc Parrot Marc Parrot Marciana Maria Coma Mazoni Menaix a Truà Micu Miyagui Musnok Neuròtics Pascal Comelade Pascal Comelade Pascal Comelade + Enric Casasses + PereJaume Pep Sala Pinka Projecte Bu Projectedefak Punys Fora Quimi Portet Ràbia Positiva RedBanner Relics Ressonadors Rocky Reynaldo Rokaia Y Rosa-Luxemburg Rumb al Bar Safanòria Saltors Sargon Sedaiós Segon Origen Segona Opció Senior i el Cor Skafam Skatacrak Sota Zero Stardust Strombers Suasi Susanne Georgi Tarannà The Joe K-Plan The Kluba Tiu Tiu Herrero Tonirito Leré i la Bona Band Tremendamente Txirigol U_mä UVI VerdCel Vidres a la Sang Voltor Vuit Waiting the Window Whiskyn’s Xazzar Xeic! Zikuta
Millor cançó:
de l’artista:

Apunta’t a la newsletter