Aquí davant!

Amics,
1) ha arribat el dia. Aquesta nit a les 22.00 serem a la Festa Major de Sant Andreu, el barri on tenim el nostre local! Serà com estrany agafar la furgoneta, fer 3 minuts de cotxe i ja ser a lloc (“Ja heu arribat”, dirà la Maria). De ben segur que serà una nit especial. Avisem que serà un concert una mica atípic, sense gaires presentacions i més centrat en la música. Aquests últims mesos hem anat aprenent que en espais una mica grans és difícil allargar massa les presentacions. La cosa funciona molt millor si anem per feina. Eps! Serà la primera vegada que sonaran algunes cançons del nou disc! Per a aquells que no tingueu clar com arribar-hi, us deixem aquí l’adreça via Google Maps.

2) Avui una magnífica entrevista de la Marta Pallarès pel Diari de Girona. Sou de Girona? Aneu al bar i feu-hi un cop d’ull o aneu el quiosc. No sou de Girona? AQUí!

3) Avui no podiem marxar sense explicar-vos un parell de cosetes més. La escena és aquesta: ens aixequem ahir a les nou per a assajar i obrim l’ordinador. Encara amb les llaganyes als ulls veiem que l’Enric Xicoy ha fet un post dels que marcaran època sobre Els Amics de les Arts. Per gaudir totalment de l’experiment heu de seguir aquests passos.

Primer mireu aquest video:
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=DisvI-ErtL8]

I un cop l’hagueu vist cliqueu aquí i mireu aquest altre video.

Espectacular!

3) I per acabar una tongada d’entrevistes! Cliqueu aquí per sentir l’entrevista que en Dani i en Ferran van fer pel programa Murmuri i aquí per sentir la que en Joan Enric va fer per Ràdio Sant Just Desvern.

Bon dilluns a tots!

Apunta’t a la newsletter