Vinga va!

Amics,
avui de 10 a 12 s’emet el programa especial “Ja és Nadal a El Món” des del Palau de la Música Catalana. Amb totes les entrades exhaurides (més de 2000!) Els Amics hi pariciparem amb una versió de la popular cançó “Caga-Tió” i a més a més hem preparat una sorpresa amb l’equip d’El Món. O sigui doble ració d’Amics aquest dia 24. Us posem una mica més d’informació que hem trobat a la web de RAC1.

És Nadal al món,  un programa especial des del Palau de la Música Catalana.

Hi haurà les actuacions dels grups The Pepper Pots, Macedònia, La Porta dels Somnis, Els Amics de les Arts, el Cor Jove de l’Orfeó Català i les cantants Marina Rossell i Lídia Pujol, entre altres.

A més de les actuacions musicals tindrem la col·laboració especial de gent de la casa com ara Toni Clapés, Jaume Nolla, Marcel Morilla, Marta Cailà, Òscar Dalmau i Òscar Andreu, Jordi Margarit, Xavier Pérez Esquerdo i l’equip d’Informatius de RAC1, l’equip d’Esports de RAC1 i tot l’equip d’El món.

Vinga, va! Posa RAC1 ara mateix! T’esperem!!!

Salut! I Bon Nadal a tothom!!!!!!!!

PD: Avui hem estat a Ràdio4 i hem fet entrevista i dues cançons en acústic. Demà o divendres us posem el link, les fotos, la crònica…

Apunta’t a la newsletter