Amics,
afortunadament Els Amics no parem. Després de visitar la Txell Bonet al Cabaret Elèctric (ben aviat l’entrevista íntegra aquí) i de passar pel mític Heliogàbal de Gràcia, avui Els Amics s’aturen a Vilafranca del Penedès per fer un concert dins el marc del VIAFORA. LA cita és a les 20.00 al carrer Raval de la Font 6-8. Per com arribar-hi… aquí. És un lloc petitet on de ben segur es pot crear un ambient recollit i petit, ideal per als concert d’Els Amics de les Arts. Esteu convidats a venir!

Han passat moltes coses aquests darrers dies i pràcticament TOT són bones notícies… sortim molt sovint al Delicatessen, l’altre dia anunciaven el ple de l’Helio a l’informatiu de RAC1, vam sortir recomanats al moment ICAT de l’informatiu del vespre de Catalunya Ràdio, vam sortir a la contra del MES TARRAGONA … i més coses (que passaran) que encara no es poden dir. Com que estem tant contents, com que les coses van tan bé, com que el Bed & Breakfast (Ull! No és Bread in Belfast!) veurà la llum a les botigues la setmana que ve… Us deixem amb un petit regal extret de l’Heliogàbal. Esperem que us agradi.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1XsyGihTw04]

Apunta’t a la newsletter