Un shawarma amb tú és el millor que hi ha!

Olélé Olàlà fer un shawarma amb tu és el millor que hi ha!

Amics moltíssimes gràcies a tots pel concert d’ahir a l’Helio. Va ser entranyable veure tanta gent cantant Per Mars i Muntanyes, A Vegades, o el 4-3-3 a capella per votació popular.

Pas per pas: Després de les proves de so vam fer un Shawarma i uns falafels per Gràcia fins a les 10. I a l’entrar a l’Helio vam alucinar en veure tanta gent al local. Després d’un principi patrocinat pel senyor Bill Gates i el seu  windows, i deixant clar que ens acabem de fer de can Apple (En ferran ja té un juguet nou) el concert va anar creixent. El Tren, Coses de nens, Liverpool i Per mars i muntanyes. També varem tocar cançons del nou disc: La merda se’ns menja, Jean-Luc, L’home que treballa fent de gos i Reykiavík.

Un  cop acabat el concert, i després del clàssic Dissabte Qualsevol…sorpresa! el públic en volia més i a pelo ens varem animar amb el 4-3-3. Increible veure el públic disfrutant i cantant  l’olélé olàlà i el shawarma amb tu. Després del concert: cd’s i noves xapes del B&B! De nou mil gràcies a tots per compartir el concert d’ahir amb nosaltres.

I aquí us deixem una foto d’ahir amb l’Ona, en Ramon i l’hombre X amb unes samarretes que ells mateixos es van fer dissenyar d’Els Amics de les Arts….mireu, mireu:

Amb els Amics a l'Helio

L'Ona, en Ramon i l'hombre X amb fantàstiques i espatarrants samarretes que ells mateixos s'han fet d'Els amics de les Arts.

Apunta’t a la newsletter