Amics,
es va acabant aquesta setmana i les notícies bones es resisteixen a acabar. Podem dir sense por a equivocar-nos que han estat els set dies amb més ressò mediàtic d’Els Amics de les Arts. I el més fort de tot és que la setmana que ve encara pinta tot millor! Gràcies a tots els que ens seguiu en aquesta aventura, merci pels vostres mails, els vostres missatges de suport! Cada dia som més! Per avui dissabte el menú que us proposem és el següent.

Entrant:
Per començar a fer boca, dir-vos que el dia 15 de Gener serem al Festival Tastautors de Cardedeu compartint escenari amb Senior. Més info aquí.

Primer Plat:
Un plat suau, per degustar gaudint de les coses senzilles. Ahir Els Amics de les Arts vam actuar al programa Estació Central de TV l’Hospitalet. Vam fer una entrevista i vam cantar dues cançons en format minimal: una guitarra i quatre veus. Ho voleu veure? Aquí.

Segon Plat:
Consistent però amb molts matissos. Una entrevista molt extensa per la web La Porta Clàssica. Prepareu forquilla i ganivet i aquí! La segona entrada dins de l’espai “actualitat”.

Postres:
Xocolata pura. Dimarts Els Amics de les Arts al programa de ràdio més escoltat de Catalunya: EL món a RAC1 del mestre Jordi Basté.

I per demà ens guardem els cafès… No ens empatxéssim!

Apunta’t a la newsletter