Us jurem i perjurem que hem posat Kurti a Google Images i ha sortit això. (NOTA: Aquest no és el nostre tècnic de so)

Amics,
1) alguns ens heu enviat mails queixant-vos de que no havíem comentat res del Pipop. Doncs aquí ho tenim. Com sempre, en Kurti va treure la càmera de fotos i video per immortalitzar moments que de ben segur no calia que passessin a la posteritat, que de ben segur no seran als Annals de la Història, que diu la cançó. Moments que si no s’haguessin fotografiat tampoc passava res… però ell és tossut, tu. Aquest cop però, va tastar la seva pròpia medicina. Més detalls aquí.

2) Gràcies per les vostres aportacions a l’enquesta sobre les cançons. Ho hem mirat amb deteniment i les tindrem en compte per a confeccionar el nou repertori.

3) Encara està en marxa el CONCURS DE REFERÈNCIES que organitzem conjuntament amb la Revista Enderrock. Us recordem les bases:

Els Amics de les Arts, proposen iniciar un nou concurs. Un concurs a tres bandes amb l’Enderrock, els Amics de les Arts i els Amics dels Amics. En aquesta ocasió el concurs té el següent objectiu:

“A  l’Enderrock d’aquest mes hi ha tres fotos dels Amics. En aquestes fotos hi ha LA TIRA de referències a cançons dels Amics o a coses que tenen a veure amb ells. N’hi ha moltíssimes. El guanyador/a del concurs serà el que trobi més referències a les fotos”.

Premi: un pack B&B+Castafiore (Edició Especial Limitada EDR que inclou cançons de Roulotte Polar ).

Forma de concursar: les aportacions no poden ser en forma de post al blog, sinó que hauran d’enviar-vos mails a elsamicsdelsamics@gmail.com, així ningú copia a ningú..

Àpali!

Apunta’t a la newsletter