edrpunti

Es busca

Amics;
aquest més sortim a la revista Enderrock. I no és una notícia petita… el nostre nom surt a la portada i a dins hi podeu trobar un article de QUATRE pàgines (una per cada un). Allà hi trobareu tots els ets i uts sobre la creació de Bed & Breakfast (Oju! No Bread and Breakfast) en un article genial de l’Elisenda Soriguera. A més, no és un Enderrock qualsevol. Gran part del número està dedicat als Umpah-pah, un grup que hem admirat des de petits. Ara se li fa un disc d’homenatge que es diu “Més raons de pes” i aprofitant el fet, l’EDR fa un repàs a tota la vida del grup. Si la compreu trobareu un DVD exclusiu d’un concert de la mítica banda de l’Adrià Puntí al MMVV del 1991. Una joia. A must-have que diuen els anglesos. També hi trobareu reportatges molt interessants sobre els amics de Manel, els Mishima o The New Raemon entre d’altres. No us la perdeu! I afanyeu-vos perquè fa pinta de ser un número d’aquells que volarà molt ràpid.  A sota casa meva ja no en queden!!!

edramics

Apunta’t a la newsletter