ElsAmicsdelesArts_Calaf09

"T'hi has fixat que quan cantem sense micro sonem més baixet?" Ferran Piqué a Joan Enric quan aquest parlava al públic des de davant de l'escenari. FOTO: MARGA OLLER

Amics,
Calaf segueix donant per molt! Avui parlarem d’un parell de blocs que s’han fet ressò del concert d’aquest passat dissbte. Un d’ells és un clàssic: Kurtibolos. En Kurti, el nostre tècnic, sempre disfruta d’una òptica privilegiada abans, durant i després del concert. La bona noticia és que abans només feia fotos i ara ha descobert que la càmara també fa videos… i amb so! Passeu pel seu bloc i comproveu com va viure el bolo el nostre Harry Potter particular.
I, per altra banda, us remetem (que no rematem) a que visiteu l’amiga (i futura cambrera) Elisenda Soriguera. En el seu bloc Poc-Moderna ha fet un article pràcticament científic sobre com els seus pares van viure les cançons d’aquells quatre que “s’assemblen a Los Manolos”. No us ho perdeu.

Recordeu! Demà dimecres a les 22.00 serem al Cabaret Elèctric d’iCatFM!

Salut!

Apunta’t a la newsletter