Amics,
ahir vam estar fent promoció per Girona. Vam agafar la Girocleta i vinga, amunt i avall per la ciutat. Va ser maco. Vam estar xerrant amb l’Eduard Batlle i en Germà Capdevila. Aquests dos periodistes d’El Punt tenen un Podcast que es diu No en sabem res. Atents perquè d’aquí un parell de setmanes s’emetrà l’entrevista que ahir vam enregistrar Els Amics. A més, vam aprofitar per col·laborar amb la 1a Campanya Solidària en Benefici del Banc dels Aliments. També vam tenir la oportunitat de parlar amb en Xavi Castillón, responsable de Cultura i Espectacles jo vull entrar-hi… :). I finalment, després de menjar un croissant de xocolata, vam anar fins al Diari de Girona on també vam deixar el disc.

(NOTA AL PEU: Vam passar pel costat de Discos Coll i vam veure el nostre CD a l’aparador. Va ser la primera vegada que el veiem i va ser molt guapo). Gràcies a en Joan Raventós, l’Aloma Vilamala i al redactor d’el MÉS.

Els Amics al Tres de Vuit
Els Amics de les Arts al MÉS Tarragona

Els Amics de les Arts al Regió7

Salut!

Apunta’t a la newsletter