Els Amics visiten la Txell Bonet

Amics,
ha arribat el primer dels grans dies d’aquesta setmana. Avui els quatre Amics passarem pel Cabaret Elèctric d’ICATFM on compartirem uns minutets amb la Txell Bonet i el seu equip. Farem una entrevista en directe per a promocionar el “BED & BREAKFAST” i part tocarem alguna cançoneta en directe. O sigui que si voleu sentir el programa, cal que tingueu Internet o la ràdio engegat a les 22.00 (just després del programa DELICATESSEN).

I ja que avui va d’entrevistes, primer us deixem un video-reportatge que l’amiga Ariadna Costa va fer sobre Els Amics de les Arts. Està fet just després del primer concert a la Sala Apolo (febrer d’aquest any) i com veureu, ha plogut molt: promocionem el Castafiore, estem al principi de la gira, no mencionem cap nou disc… Altres temps. Però té coses molt interessants com un muntatge molt dinàmic i trossos d’aquell ja mític concert que no s’han vist abans. Esperem que us agradi.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Gn67CVf_I2A]

I segon, un video amb els millors moments de l’entrevista que ens va fer enderrock.tv. Alguns ja l’heu vist però bé… Com que sembla que cada cop som més en aquesta pàgina, també podeu fer-hi un cop d’ull!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FjFR9_ipztY]

I ja que hi som, agafem la màquina del temps i us deixem la primera entrevista que vam fer. Any 2005. No comments.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Mln4F43znY0&feature=related]

Apunta’t a la newsletter