I quan per un no en dons ni un duro, t'acaba sorprenent.

Amics,
aquest és possiblement el post més important en l’història d’aquest blog. El Bed & Breakfast ja és a la venda a les botigues. Hem fet el millor disc que hem pogut i l’hem fet amb la il·lusió dels qui comencen, dels qui no tenen cap por a perdre, dels qui no n’esperen res, dels que fan absolutament el que volen sense preocupar-se del què diran. Hem fet el millor disc que hem pogut i esperem que us agradi, que us hi veieu reflexats en algun moment, que a vegades un faci riure i a vegades us entendreixi. Aquest viatge havia de ser molt curt. No hi res vèiem res més enllà de Catalonautes. D’això ja en fa quatre anys. I si som aquí tenim molt clar que és gràcies a vosaltres. Gràcies. Ha costat molt arribar fins aquí, però ja ho podem dir: TENIM UN DISC. Els Amics ja som aquí. I hem vingut per quedar-nos.

Apunta’t a la newsletter