Amics,

1) fa dies que algú de vosaltres demanava una foto en bona qualitat per posar-se de fons de pantalla. Dit i fet. Aquí teniu una imatge per qui vulgui posar-se-la de fons de pantalla i veure quatre galifardeus fugint d’un gos. Qui és el gos? pregunta tothom. Cliqueu a sobre i llavors botó dret i “Anomena i desa la imatge” per a descarregar-lo.

FONS PANTALLA AMICS

2) A més a més… A la pàgina d’Els Amics dels Amics hi ha un concurs molt guapo a tres bandes entre aquesta pàgina, la nostra i la revista Enderrock. Entreu-hi per descobrir les bases d’aquesta proposta original…

3) En Kurti (tècnic de so) ja ha penjat cròniques i videos dels bolos de l’Heliogàbal i de Vilafranca del Penedès. Fem-li una visita!

4) Ben aviat, rodatge del nou videoclip d’Els Amics de les Arts…

5) Nou bolo confirmat a BADALONA, 13 de desembre. Anirem informant.

Salut!

Apunta’t a la newsletter