Amics,
1) notícia bomba. Dilluns que ve dia 30 de novembre serem el grup convidat a l’Ànima del Canal 33. És la nostra primera visita a la Casa Gran de les televisions i ens ve molt de gustananr-hi. O sigui que si algú ens vol veure ja ho sap, a les 23.30 poseu el 33!

2) La gent de Produccions Origen que organitzen el concert de Badalona, ens han fet arribar aquesta informació sobre la venda d’entrades:

“Les entrades, que valen 10 euros, es poden comprar a partir d’aquest dijous, 26 de novembre, a Saltamartí Llibres, carrer Canonge Baranera, 68.”

3) La gent del Hat-Trick Barça busca la cançó del Barça d’aquesta temporada. L’Amic Alfons Cama ha engegat una campanya perquè es tingui en compte “4-3-3” d’Els Amics de les Arts. Qui vulgui pot votar per aquesta cançó a htbarca@tv3.cat.

4) Per cert, tal i com avançàvem ahir al Facebook, som els 18ens a la llista dels més venuts a l’FNAC!!!!


Salut!

Apunta’t a la newsletter