Amics,
amb les entrades venudes per l’Heliogàbal i el concert de Calaf a la vista, aquesta setmana ve carregada de petites coses. Bed & Breakfast encara no és al carrer però ja se’n comença a parlar (l’altre dia fèiem un post amb una sèrie de blogs on es comentava el disc, recordeu?). Doncs bé, les pròximes aparicions als mitjans de comunicació són les següents:

A) l’Enderrock de novembre (dedicat a Umpah-pah i al seu disc d’homenatge! [Som fans]) inclourà també una entrevista que vam realitzar el mes passat. És el segon cop que hi sortim (per a aquells que sigueu nous), l’altre vegada va ser al juliol del 2008 en motiu de la presentació de Castafiore Cabaret.

B) Aquest divendres entrevista al suplement del diari Regió7.

C) Dimecres dia 4 de novembre serem al Cabaret Elèctric d’ICATFM per fer una entrevista-concert amb la Txell Bonet. A les 22.00.

I aquí us deixem una mica de propagandes, que diu la meva àvia:

webpromo

Vull entendre-ho però no puc.

Apunta’t a la newsletter