Un cop el disc gravat, s’ha de masteritzar. La setmana vinent els amics ja tindrem el master i el portarem a la fàbrica dels cds, que ve a ser com una fàbrica de xurros.

Mes coses. L’edició de la portada, el llibret i les imatges del disc van avançant. Ben aviat les tindrem enllestides.

Més coses. Sobre els concerts que venen.

CASAL DE CALAF – Lloc: Sala Gran del Casal de Calaf. Dia: Dissabte 31 d’OCT. Hora: 22:30. Aquí teniu el programa d’activitats

HELIOGABAL – Lloc: L’Heliogabal de Gràcia C/ Ramón y Cajal, 80Metro L4 Joanic. Dia: Dijous 5 NOV. Hora: 22:00.  Entrades a la venta directament a l’Helio el dilluns 19 d’octubre. Horari de venta: Obert cada dia a les 21h.

PIPOP FESTIVALUn festival tremendo. Lloc: Nau del Ger (Sant Pere de Ribes (Garraf)). Dia: Dissabte 14 NOV. Hora: 23:30. Actuarem juntament amb els Ix!, Raydibaum i Bulma.  El dia abans hauran actuat el Petit de Cal Eril i Psicorelia. També tenen una fira de música i arts per si voleu fer una passejadeta abans del concert.


Els Amics

Apunta’t a la newsletter