Algú sen recorda den Pot-poti i en Gallofa? (Absteniu-vos els nascuts després dels 90)

Algú se'n recorda d'en Poti-poti i en Gallofa? (Absteniu-vos aquells que hagueu nascut després del 89)

Amics,

avui un d’aquells post amb notícies variades: un poti-poti, un calaix de sastre.

1) Està a punt d’acabar el joc proposat pels Amics dels Amics. Només cal enviar una foto on hi aparegui d’una manera o altra “Bed & Breakfast”. Divendres tanquen la barraca. Si vols tenir un disc nou signat, aquesta és la teva!

2) Dilluns 12 d’octubre Els Amics de les Arts serem en directe a El Matí de Catalunya Ràdio parlant de Bed & Breakfast. Ja us avisarem de l’hora exacta. Ah! I ahir vam anar a RAC1 però encara no sabem del cert l’hora d’emissió. Anirem informant.

3) Van sortint cosetes per la gira B&B. Inclourem la llista de concerts un cop hagi sortit el disc. Però no ens podem estar de dir-vos que el dia 8 d’abril, Els Amics de les Arts serem a la Sala Luz de Gas per participar en un concert que organitza la ONG Castellví Solidari, una gent que treballa bàsicament a Bolivia i col·labora amb la construcció d’infraestructures a zones rurals, menjadors per les escoles, ajuda a nens discapacitats…

4) Les entrades pel concert de l’Heliogàbal (ja sabeu que és un lloc molt petit) es posen a la venda el dia 19 d’octubre.

Salut!!!

Apunta’t a la newsletter