Lupin escolta Els Amics

Lupin escolta Els Amics

Amics,

1) el dilluns dia 12 teniu una cita amb la ràdio. Els Amics de les Arts serem en directe a El Matí de Catalunya Ràdio parlant de Bed & Breakfast (11.30). I a la tarda creueu la Diagonal i sintonitzeu RAC1 perquè a les 19.00 s’emetrà l’entrevista que ahir ens va fer en Jordi Beltran.

2) Més d’un cop ja hem parlat en aquest blog del mític Albert Cortada (tècnic de so, pianista, biòleg, carcajaire professional [ha!    ha!    ha!], persona  i amic. Aquest cop en tornem a parlar perquè ha fet un petit post al seu blog parlant del Bed & Breakfast. Alguna cosa es belluga… i en Kurti la sonoritza.

3) Avui som a masteritzar. És l’ últim pas de l’edició del CD. No sabeu què vol dir? La Viqui us ho explica. Ara només queda ajuntar el màster amb el disseny i vinga a fer xurros!

Aviat, més coses

Apunta’t a la newsletter