Amics,
gràcies a tots pels comentaris sobre la nova portada. Hem rebut varis mails i missatges via facebook amb opinions molt posititives. A més estem començant a notar que des de fa uns dies hem duplicat el nombre de visites al blog i al myspace. Iuhuu! Els temps estan canviant! Us deixem amb quatre o cinc coses de l’actualitat amical que us poden interessar.

1) Queden molt pocs dies per renovar el myspace. Això vol dir que li farem un bon rentat de cara, canviarem els colors, les seccions i farem net a la llista de cançons per poder posar-n’hi unes quantes del Bed & Breakfast. Atents que hi estem treballant i ja falta molt poquet.

2) Els Amics de les Arts som al Facebook (llegeixi’s feisbac). Tenim molts de fronts oberts. Però el que utilitzem més és el perfil (on anem posant les coses del dia a dia) i el grup (a través del qual repartim la newsletter Amics un cop al mes i creem esdeveniments de concerts i tal)
Si algú s’hi vol apuntar, sou benvinguts!

3) Des d’ahir a les 21.00 ja es poden comprar les entrades pel concert a l’Heliogàbal del dia 5 de novembre. 5 eurus a la barra del mateix bar.

4) El Bed & Breakfast és a Singapur! Sí, sí. El nostr ja arxiconegut tècnic, de nom Albert Cortada i d’àlies Kurti, és allà amb una companyia de dansa. No volíem que marxés dues setmanes sense començar a sentir les cançons del B&B. La gira no començarà fins al gener segurament, però s’ha d’anar fent a la idea. Us deixem una foto que podria ser tranquil·lament Sant Miquel del Fai però que haureu de creure’ns si diem que és Singapur.

kurtis

En Kurti amb el B&B a les mans

5) I per últim, si teniu ganes de venir al concert del dia 12 de novembre al Pipop de Sant Pere de Ribes (on toquem amb Ix!, Raydibaum i Bulma) i us voleu estalviar la entrada, aquí us deixem un missatge que ens ha arribat. Sort.

“Participa en el fabulós sorteig PiPOP!
Proposa’ns 2 grups que t’agradaria que toquessin a la propera edició
del PiPOP i entraràs en el sorteig de 2 entrades dobles i 2 samarretes.
Envia les teves propostes, el teu nom i el teu dni a l’adreça de correu “pipopribes@gmail.com” amb l’assumpte “Sorteig PiPOP”. El dilluns, 9 de novembre anunciarem els afortunats. Els guanyadors podreu recollir el premi a taquilla. Animeu-vos i participeu. Molta sort!”

Fins ben aviat!

Apunta’t a la newsletter