Amics,
estem molt contents de la rebuda que han tingut les cançons al myspace. Sembla que la cosa va bé: els que les heu sentit heu respòs de manera positiva i heu fet comentaris que ens han fet molt feliços. Ahir 1700 visites al myspace per sentir les noves cançons i quasi 600 visualitzacions a la pàgina web. “Alguna cosa es belluga” deia el nostre tècnic, en Kurti, fa uns dies… I sí, es belluga i de moment és en una bona direcció. Avui ens hem despertat veient que érem presents en SIS blogs. Hi ha gent que ha començat a escriure sobre el B&B i… bé… gallina de piel! (que deia el mestre Johan). Cliqueu aquí sota per veure els articles…

M’he avançat al meu temps: m’agraden Els Amics de les Arts de Roger Palà
Entre el llit i l’esmorzar… Els Amics de les Arts! d’Elisenda Soriguera.
Els Amics de les Arts
de Esto es lo que hay.
Una molt bona notícia de DotArt
B&B i Els Amics de les Arts
d’Alfons Cama
Els Amics de les Arts a Hit et Nunc.

Si algú en sap algun altre que ens ho faci saber!

Gràcies a tots… a poc a poc, cada dia, més Amics.

Apunta’t a la newsletter