Lhome que treballa fent de... porc?

L'home que treballa fent de... porc?

Amics,
alguns potser estaveu escoltant la ràdio. Alguns potser vau sentir unes veus familiars. Alguns potser vau dir “Qui són aquests?”. A alguns potser no us va agradar. A alguns potser us hauria agradat sentir-ne més…

Ahir vam sortir al Delicatessen, el programa d’ICATFM de l’ALBERT PUIG. Van sonar precisament dues cançons que ja deveu conèixer dels nostres últims directes: “La merda se’ns menja” i ” L’home que treballa fent de gos”. D’aquesta última, l’Albert va dir que li havia agradat molt i que esdevindria possiblement un dels himnes del seu programa. Ell té tot el disc. O sigui que estigueu atents perquè potser ben aviat (potser aquesta nit a les 21.00) torni a sonar el Bed & Breakfast! Aviat penjarem una cançoneta o dos al myspace!

ESCOLTEU EL TALL D’ELS AMICS AQUí!

Salut!

Apunta’t a la newsletter